SNOW SOFTWARE

Snow Software

Met Snow optimaliseren duizenden organisaties softwarelicenties en besparen zij kosten door softwareverbruik te beheren op alle apparaten en platforms. Verlaag het risico en de kosten van softwareaudits en optimaliseer de beschikbaarheid van softwarelicenties

Feit: uw organisatie heeft 68% kans om de komende 12 maanden door minimaal één softwareleverancier te worden gecontroleerd*.

Een proactief beheer en optimalisatie van softwarelicenties helpt uw organisatie niet alleen de kosten van een softwareaudit te verkleinen, maar levert het aanzienlijke financiële voordelen op. Veel organisaties hebben onder licensering op hun netwerk (d.w.z. meer software gebruiken dat ze eigenlijk bezitten), ook maken zij geen optimaal gebruik van de licenties die ze hebben gekocht.

Door de softwarelicenties doeltreffend te gebruiken, kunnen organisaties uitgaven voor softwarelicenties aanzienlijk verlagen en tegelijkertijd de dienstverlening aan eindgebruikers verbeteren.

Om dit te bereiken, hebben organisaties een Software License Optimization-programma nodig dat uit het volgende bestaat:

VOLLEDIGE ZICHTBAARHEID

Het is essentieel te weten welke apparaten en software aanwezig zijn op het bedrijfsnetwerk, op alle belangrijke platforms. In het ideale geval moeten detectie- en inventarisatieprogramma’s het softwaregebruik bovendien zo bijhouden dat overbodige software kan worden ingetrokken en voor andere gebruikers kan worden ingezet.