Diensten

Wat kan SAM voor de u bieden?

SAMEN STA JE STERK
Zorgorganisaties kunnen met behulp van ons collectief tot 70% besparen op de aanschaf van (gebruikte)Microsoft licenties. Daarnaast kunnen organisaties geld contant maken door de verkoop van overtollige licenties. Onze specialisten kunnen uw organisatie hier, no-cure-no-pay, in ondersteunen.

MAAK SAM BETAALBAAR
Betaalbare SAM m.b.v. SNOW Software. Snow Software heeft speciale regelingen voor de Zorg en stelt u in staat om tegen overzichtelijke kosten de zaken op orde te krijgen en te houden!

INCOMPLIANT?
Aanvulling nodig van voorgaande versies van Microsoft? Veel zorgorganisaties gebruiken voorgaande versies van Microsoft producten. Normaal gesproken, worden organisaties verplicht om nieuwe en veelal dure licenties aan te schaffen en deze te downgraden. Nu kunt u ook direct de juiste versie in de juiste hoeveelheid aanschaffen en kunt u tot 70% besparen en heeft u een auditproof garantie op de koop toe.

OVERTOLLIGE LICENTIES?
Uw organisatie is vaak rijker dan u denkt. Door de migratie naar The Cloud, komt het regelmatig voor dat bij zorgorganisaties de eeuwigdurende licenties overtollig zijn geworden. Deze licenties vertegenwoordigen nog een aanzienlijke waarde en wij kunnen uw organisatie ondersteunen om dit risicoloos contant te maken!