Collectief SAM voor de Zorg

Software Asset management is met de jaren alleen maar ingewikkelder geworden. Het aanbod en de vraag verschuift, terwijl de gebruikers van de software door de bomen het bos niet meer zien.

Budgetten worden hierdoor niet efficiënt aangewend en opportunities gemist. Het collectief van SAM voor de Zorg, bundelt de krachten, zodat Zorginstellingen zich kunnen concentreren op hun missie en het collectief de SAM in de breedste zin van het woord voor haar rekening neemt. Let wel, de producenten van de software, houden u aan de gemaakte afspraken / overeenkomst en bij een incompliancy, kunnen de (extra) kosten substantieel zijn.

Niet geheel onbelangrijk, veelal kunnen we met het collectief, het budget om de SAM op orde te krijgen zelf creëren en anders hebben we mogelijkheden om te financieren.

De markt voor gebruikte licenties is (nog steeds) een opkomende nichemarkt in Nederland. In Duitsland en Engeland is dit al jarenlang het alternatief voor nieuwe licenties. Zorgorganisaties tonen regelmatig hun belangstelling hiervoor. SAM voor de Zorg is een collectief speciaal ingericht om zorgorganisaties bij te staan in hun SAM-vraagstukken.

Protinus | it

biedt Protinus IT uw organisatie door middel van alle gewenste rapportages de benodigde informatie om de juiste sturing te kunnen geven aan uw IT-investeringen.

CONTACT:

Naam: Sander Ellerman

E-mail: s.ellerman@protinus.nl

Tel.: 030-744 0 744

Softline Solutions

Softline Solutions is als onafhankelijk Software Asset Management specialist marktleider in Europa

CONTACT: 

 

Snow Software

Met Snow optimaliseren duizenden organisaties hun softwarelicenties en besparen zij kosten door softwareverbruik te beheren op alle apparaten en platforms.

CONTACT: 

 

LicentiePro BV

Uw specialist bij de aankoop van tweedehands volume licenties , met auditproof garantie! Ook tijdens een audit of bij incompliancy kunnen we u van dienst zijn.

CONTACT:

Naam: Mark van Meteren

Tel.: 020 210 88 00
  


Licentiemakelaar BV

Onafhankelijk advies en makelaar bij de aan- & verkoop van overtollige licenties.

CONTACT:

Naam: Roel Theunissen
E-mail: roel.theunissen@licentiemakelaar.nl
Tel.: 06 247 365 79